EXAKT

FELANMÄLAN

För att vi snabbt och effektivt ska kunna åtgärda eventuella fel ber vi dig att följa dessa enkla steg när du gör en felanmälan på vår hemsida:

  1. Välj ämne: Specificera vilken typ av fel eller problem du upplever genom att välja ett relevant ämne från rullgardinsmenyn.
  2. Beskriv problemet: Ge en kort men tydlig beskrivning av problemet du stöter på. Inkludera detaljer som när och var felet uppstod, vilka eventuella felmeddelanden som visades och vilka steg du redan har försökt för att lösa problemet.
  3. Ange kontaktuppgifter: Glöm inte att lämna dina kontaktuppgifter, såsom e-postadress och telefonnummer, så att vi kan nå dig med uppdateringar eller eventuella följdfrågor.
  4. ROT-avdrag: Fyll i dina uppgifter för ROT-avdrag om du önskar nyttja detta om det är möjligt enligt skatteverkets regler.
  5. Bifoga bilder eller skärmdumpar: Om möjligt, inkludera bilder eller skärmdumpar som illustrerar problemet. Detta hjälper vårt supportteam att snabbt förstå och diagnostisera felet.
  6. Skicka: När du har läst igenom Leveransvillkor och tryckt på Skicka så kommer vi återkomma till dig med hur vi kan hjälpa dig. Du hör från oss inom kort.

Genom att följa dessa steg säkerställer du att vi får all nödvändig information för att snabbt och effektivt åtgärda ditt problem. Tack för att du hjälper oss att förbättra vår service!

Vi är verksamma i Göteborg, Varberg, Borås, Marks kommun och Sjuhärad

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Adressuppgifter
Uppgifter för ROT-avdrag
Max filstorlek: 256 MB.
Nyhetsbrev & erbjudanden
Jag godkänner att ni skickar ut nyheter och erbjudanden till mig.
Jag vill nyttja ROT-avdrag
Jag vill nyttja ROT-avdrag i den mån skatteverkets regler tillåter användandet för utförd tjänst och jag har fyllt i korrekta uppgifter för att ni ska kunna göra ansökan i mitt namn.
Leveransvillkor(Obligatoriskt)
Jag har läst leveransvillkoren och godkänner dessa.
Rulla till toppen