• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våra tjänster

Göteborg:

Gruvgatan 2, 421 30 Västra Frölunda

031-122252 

Borås:
Nybrogatan 9, 503 31 Borås
033-100611

Mark:
Friared Ekhaga, 511 98 Hyssna

0301-770050

info@eoptimering.se

Kontakta oss

- Projektering

- Dimensionering

- Energioptimering

- Installation

- Service

- Underhåll

© 2018 Energioptimering

Mån - Fre: 7.30 - 16.30

Jour: 24/7

Öppettider

Kyla

Vi vet hur viktig kylanläggningen är för Er verksamhet, det är därför vi ställer höga krav på vår organisation och personal. Energioptimering hjälper Ert företag att säkerställa en driftsäker, ekonomisk och läckfri kylanläggning. Vi utför all typ av installation, service, förebyggande underhåll och läcksöknigar av kylanläggningar. Vi levererar specialanpassade anläggningar efter era behov. Ingen anläggning är för liten eller för stor. Energioptimering med personal är certifierade kategori 1 vilket innebär att vi får jobba med vilken kyl- och värmepumpsanläggning som helst.

Komfortkyla

Standardiserade eller specialanpassade lösningar för att möta era behov av komfort och ekonomi. 

Industrikyla

Vi säkerställer att er process presterar på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi levererar specialanpassade kylanläggningar för att möta Er verksamhets behov.

Livsmedelkyla

Med stor erfarenhet av butiks- och storkökskyla levererar Energioptimering effektiva kylanläggningar där långsiktighet och omhändertagande av energi ligger i fokus.

Marinkyla

Om ni är i behov av kylservice i marin miljö så är vår personal erfaren inom området. Vi utför service för alla typer av fartyg och står redo längst hela Sverige.

Intresserad av våra lösningar? Kontakta oss!