• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våra tjänster

Göteborg:

Gruvgatan 2, 421 30 Västra Frölunda

031-122252 

Borås:
Nybrogatan 9, 503 31 Borås
033-100611

Mark:
Friared Ekhaga, 511 98 Hyssna

0301-770050

info@eoptimering.se

Kontakta oss

- Projektering

- Dimensionering

- Energioptimering

- Installation

- Service

- Underhåll

© 2018 Energioptimering

Mån - Fre: 7.30 - 16.30

Jour: 24/7

Öppettider

Värmepumpar

Vi installerar och servar värmepumpar från några av de största tillverkarna, från den minsta fastighet till den största. Värmepumpar är en stor del av vår verksamhet, det är ett område som ständigt utvecklas och anläggningarna blir effektivare och än mer sofistikerade. Det här ställer stora krav på personal och organisation, det är Energioptimerings ambition att erbjuda marknaden duktig, utbildad och serviceinriktad personal. För att arbeta med värmepumpar så krävs det att personen som utför arbetet är certifierad inom kylteknik. Energioptimering med personal är certifierade kategori 1 vilket innebär att vi får jobba med vilken kyl- och värmepumpsanläggning som helst.

Luft-luft

Vi installerar och servar alla luft-luftvärmepumpar förutsatt att vi har tillgång till tillverkarens organisation. Vi är servicepartner till Daikin och Panasonic och kan utföra alla typer av garantiarbeten.

Luft-vatten

Med stor kompetens inom både kyl- och värmepumpsteknik och VVS så känner vi oss trygga att ta fram rätt anläggning till dig. Vi installerar och servar alla typer av luft-vattenvärmepumpar.

Vi är servicepartner till Daikin och Panasonic och kan utföra alla typer av garantiarbeten.

Bergvärme

Vi utreder och analyserar din fastighet och kommer med det förslag som passar din fastighet bäst. Vi tar ansvar från början till slut och samordnar med vår samarbetspartner för borrning.

Vi garanterar att din bergvärmeanläggning lever upp till dina förväntningar!

Frånluftsvärmepump

Vi installerar och servar alla typer av frånluftsvärmepumpar. Vi är trygga med alla bitar som det innebär så som kylkretsen, ventilationsanläggningen och rörinstallationerna.

Intresserad av en värmepump? Kontakta oss!