top of page
Emonster_Ljusgra.jpg
Untitled design_edited.jpg

Jonas Malmström, VD för Energioptimering Norden AB

Mikael Skoog, Kvalitetsansvarig

Välkommen till Energioptimering, där vi leder vägen mot en hållbar framtid genom innovativa energilösningar!
Grundat av Jonas och Mikael, två experter med omfattande erfarenhet inom kyl-, värme- och energisystem, är vårt företag dedikerat till att erbjuda skräddarsydda lösningar för företag, fastigheter och villor.

 

Jonas och Mikael har tillsammans decennier av erfarenhet i branschen och en gemensam vision om att skapa energieffektiva och hållbara system. Deras expertis och passion för ren energi ligger till grund för allt vi gör på Energioptimering.

Vårt sammansvetsade team av erfarna tekniker och ingenjörer arbetar passionerat med att utveckla och implementera lösningar som inte bara maximerar energieffektivitet, utan också förbättrar systemens prestanda och hållbarhet. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår överlägsna problemlösningsförmåga och vårt engagemang för kvalitet.
 

På Energioptimering är vi mer än bara ett företag – vi är era partners i strävan efter att leverera ren energi och skapa ett optimalt inomhusklimat med effektivitet och miljö i fokus. Genom att integrera de senaste innovationerna inom vår bransch, hjälper vi våra kunder att nå nya nivåer av lönsamhet och hållbarhet.

Om oss

Här hittar ni oss!

Vi är verksamma i Göteborg, Varberg, Borås och Mark, men vår fastighet och kontor hittar ni i Skene. Här har vi ett flertal lokaler anpassade för hantverkare, lager, kontor och lättare produktion.

bottom of page